Nieuws - Wie is…reporter Lotte Savelsberg

Mijn naam is Lotte Savelsberg en sinds de herfst van 2015 ben ik met erg veel plezier reporter voor Bibliotheek Nieuwe Stijl. Ik doe dit naast mijn studie: ik heb net mijn bachelor Geschiedenis afgerond en begin dit jaar aan de master Book and Digital Media Studies. Bibliotheek Nieuwe Stijl ligt dan ook helemaal in mijn straatje!

Ik hoop mijn liefde voor geschiedenis, cultuur, boeken en natuurlijk de bibliotheek ook over te brengen in mijn artikelen! Samen met reporter Karien schrijf ik wekelijks de column Ongevraagd Advies, waar we een leuke tip uit de catalogus van de Bibliotheek geven naar aanleiding van alle gebeurtenissen en evenementen in Midden-Brabant. Daarnaast heb ik verschillende andere artikeltjes geschreven, over bijvoorbeeld prentenboeken, de Cultuurnacht Tilburg en het Filmcafé in Berkel-Enschot.

Voor mij is de bieb niet alleen een plek om boeken te lenen; het is een plek om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en op een andere manier met cultuur en literatuur bezig te zijn. Ik hoop dan ook dat ik als reporter hier een steentje aan kan bijdragen!

Groeten,
Lotte

Laatste berichten van Corine Kaijim (toon alles)