Nieuws - Wie is…reporter Hester Blankenstein

Hoi!

Graag stel ik mijzelf even aan jullie voor. Ik ben Hester Blankenstein en ik  ben sinds een tijdje één van de reporters van Bibliotheek Nieuwe Stijl. Zelf schrijf ik al jaren graag korte verhalen of gewoon over dingen die zo in mij opkomen. Sinds kort heb ik mijn eigen website www.hesterblankenstein.nl, die ik als platform wil gebruiken om te communiceren over de dingen die mij bezig houden in het leven.

Via mijn brand: LevenVolPassie schrijf ik met enige regelmaat blogjes en publiceer ik ook korte verhalen die in stukken geknipt zijn en die in kleine stukken op de website gezet worden.

Mijn eerste artikel als reporter voor de Bibliotheek, ‘De onderwijzer aan de macht‘, was erg leuk om te maken en ik heb nu al zin om op korte termijn nieuw materiaal aan te leveren.

Wat mij zo aantrekt aan het op pad gaan voor de bieb is dat zij mij de mogelijkheid geven te schrijven over thema’s die ik interessant vind en dit ook mag invullen zoals ik het graag wil. Hierdoor kan ik er mijn eigen draai aan kan geven. Tegelijkertijd kom ik op plekken waar ik nog niet ben geweest of kom ik in aanraking met leuke, nieuwe doelgroepen . Kortom, voor mij een Win-Win situatie ;).

Hester Blankenstein