Nieuws - Vandaar de Vraag: wat geeft jouw leven kleur?


Lokale sprekers een podium geven om hun passie te delen met andere inwoners. Dat doet de Bibliotheek niet alleen binnen haar eigen muren, maar ook op andere, soms verrassende locaties. In het café is bijvoorbeeld, van oudsher altijd al een ontmoetingsplek, een tweede huiskamer. De Bibliotheek Oisterwijk ging de samenwerking aan met Café De Tijd. Twee keer per jaar gaan in dat café de deuren open voor Inspiratiepodium Bij de Tijd: een avond waarop bijzondere Oisterwijkers vol passie vertellen over hun eigen expertise. Als bezoeker word je zo verrast met een mix van wetenschap, kunst, cultuur en ondernemen – en je rolt aan het einde van de avond gegarandeerd geïnspireerd weer het café uit.

Reporter Liezelotte ging 14 mei een kijkje nemen bij de voorjaarseditie van het Inspiratiepodium, die helemaal draaide om ‘kleur’. Vier bijzondere sprekers uit Oisterwijk lieten ieder vanuit hun eigen expertise hun licht schijnen over dit thema: creatieve verzorgers Yvonne Petit & Willy van Hijfte, coach zonder hokjes Kees van Dongen, persoonlijke bloemist Saskia Broers en kleurrijk kunstenares Ans Vrensen.
Verder was er de vaste bijdrage van de mysterieuze schrijver ‘De man met de hoed’ en werd de avond muzikaal omlijst door rapper Dodo & vrienden en muzikant en medeorganisator Daniëlle van den Hurck, die ook de voorbereidingsgesprekken voerde met de sprekers. “Wanneer iemand over zijn of haar passie praat, krijgt diegene een twinkeling in zijn of haar ogen. Dat vind ik onwijs mooi om te zien.”

Reporter Liezelotte probeerde die twinkeling te vangen in beeld. Ze portretteerde de sprekers en was benieuwd hoe kleurrijk hun leven is.

Vandaar de Vraag: ‘Wat geeft kleur aan jouw leven?’

Foto’s en tekst: Koektrommel Studio

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)