Nieuws - Een schrijfatelier bij de Bibliotheek, wat is dat?


Schrijfatelier writersblock

Heel simpel, een schrijfatelier is een werkplaats voor mensen die graag schrijven. Als je zelf schrijft, herken je waarschijnlijk wel de volgende momenten:

  • je inspiratie loopt vast
  • je twijfelt over de opbouw van je verhaal
  • je krijgt je verhaal niet goed rond
  • of je worstelt met één specifieke alinea of zin.

In al die gevallen is een schrijfatelier handig. Daar ontmoet je andere schrijvers en kun je al je vragen stellen. Je geeft feedback op elkaars werk, schrijft misschien soms een stuk samen, net wat je wilt.

Voor wie is een schrijfatelier?

De schrijvers die naar een schrijfatelier komen zijn heel divers. Jong, oud, beginner of met veel ervaring. Schrijvers van een kort verhaal, een gedicht, blogs, roman of  biografie. Het maakt niet uit. Alle genres zijn mogelijk.

Het doel van een schrijfatelier is uiteindelijk dat de deelnemers van elkaar leren (soms schuift er een professional aan, erg leerzaam), maar ook dat schrijvers elkaar enthousiasmeren en verder op weg helpen, zodat schrijven leuk blijft.

Lijkt het je wat?

Er zijn schrijfateliers in de Bibliotheken Berkel-Enschot, Waalwijk en Wagnerplein. In de agenda op www.bibliotheekmb.nl vindt je de data, tijdstippen en hoe je je kunt aanmelden.

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)