Nieuws - Nieuwe beleidsplan: Aangenaam Kennis Maken

Met gepaste trots presenteren wij het nieuwe beleidsplan van de Bibliotheek Midden-Brabant.

Het centrale thema voor de periode 2016-2019 is ‘Aangenaam Kennis Maken – Bibliotheek Nieuwe Stijl’. We verbreden en vernieuwen onze rol en versterken de verbinding met de samenleving. Met andere woorden, we zorgen ervoor dat het maken van kennis nog aangenamer wordt. Maak kennis met de Bibliotheek Nieuwe Stijl.

Het nieuwe beleidsplan lezen? Klik dan hier.

De infographic op de start-pagina geeft je samen met onze Missie, Visie en Ambitie, die eronder staan, een beknopte samenvatting van de inhoud van ons nieuwe beleid. Via het menu rechts kun je vervolgens de thema’s selecteren die jij interessant vindt. De geselecteerde thema’s verschijnen als losse kaartjes in beeld. Met 1 klik keer je ze om en kun je de achterkant lezen. Uiteraard kun je ook gericht naar specifieke thema’s zoeken. Veel leesplezier!