Nieuws - Mundial + Kennismakerij = silent stories + spoken word


Festival Mundial

De Kennismakerij gaat de diepte in tijdens Festival Mundial a.s. weekend. Met silent stories, voorstellingen vol spoken word en verschillende andere literaire versnaperingen.

Silent stories? Wat zijn dat?

Nou dat zijn verhalen die onvoldoende verteld worden, terwijl ze wel ontzettend boeiend en relevant zijn! Tijdens Mundial zijn dit verhalen van de artiesten. Waar liggen hun roots? Hoe klinken die door in hun muziek? Welk verhaal zit daar achter? Wat zijn hun drijfveren? Nathan de Groot, journalist en optimist, interviewt op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 19.00 uur (op het Kennismakerij-podium) een aantal artiesten en gaat samen met hen op zoek naar de antwoorden.

Voorstellingen vol spoken word

Poetry Circle 013 gebruikt het podium van de Kennismakerij voor hun voorstelling Outlet. Een show vol kleuren, zang en poëzie, waarin deze groep schrijvende performers het thema ‘je leven aantrekken’ letterlijk en figuurlijk onderzoekt. Woordkunst van hoog niveau.

En meer…

Niet alleen binnen, maar ook buiten bij de Kennismakerij is van alles te beleven tijdens Mundial. Je vindt er een groene lounge area met een speciale tent voor intieme mini-optredens van de Poetry Circle 013. Luisteren naar geluidsperfomances doe je op de Silent Swing en wil je een literaire versnapering voor thuis? Koop dan een nieuwe aanwinst bij de afgeschreven boeken. Je vindt de boekverkoop ook buiten en hiervoor geldt: pay what you want!

Loop binnen en verdiep je in de wereld van Mundial in de Kennismakerij.

Tot Mundial!

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)