Nieuws - Mag ik me even voorstellen?


Hallo allemaal!

Ik, Mevrouw Eensteen, ben professor en uitvinder en natuur, wetenschap en techniek zijn echt ‘mijn ding’. Het liefste hang ik de hele dag rond in een laboratorium om te experimenteren en met allerlei machines dingen uit te vinden. Niet voor niets ben ik ook vaak te vinden in het laboratorium van de Bibliotheek. Dat is niet zomaar een lab wat ze daar hebben, maar een Digilab!

In het Digilab kan ik heel eenvoudig nieuwe apparaten uitvinden, zomaar met een pen in de lucht tekenen en in een computer robots in elkaar kneden! Klinkt dat raar? Snap ik, maar het is echt waar! En om je dat te kunnen laten zien, zal ik hier de komende weken berichtjes plaatsen over wat ik in het Digilab allemaal beleef. En natuurlijk nodig ik je uit om tijdens de Kinderboekenweek (7 t/m 18 oktober) de toekomst met me mee te beleven. Zie ik je daar?

Professionele groeten,

Professor/uitvinder Mevr. Eensteen

 

 

Tekst en foto’s door Karien Verhappen 

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)