Fotoproject: Libraries Of The World | BIBLIOTHEEK NIEUWE STIJL

Ga je binnenkort op vakantie? En maak je graag foto’s op je reisbestemming? Doe dan mee aan ons fotoproject #librariesoftheworld! In 2018 verhuist de Bibliotheek Tilburg Centrum naar de LocHal in de Spoorzone. Wil jij meedenken over deze Bibliotheek? Inspireer ons door op jouw vakantie een foto te maken van een bijzondere bibliotheek en vertel wat jij er slim, aantrekkelijk of goed aan vindt. Wij zijn benieuwd, wat wil jij graag zien in de LocHal?

Hoe doe ik mee?

1. Maak op vakantie een foto van een bijzondere bibliotheek
Breng in beeld wat je bijzonder vindt. Denk bijvoorbeeld aan een verrassende inrichting, historisch plafond, prachtige pui, grappige details maar ook wat je opvalt aan de medewerkers, faciliteiten en wat er gebeurt in de bieb.
2. Deel jouw foto via Instagram, Twitter of op www.facebook.com/librariesoftheworld
– Tag de locatie in jouw post (bijvoorbeeld van Maastricht of New York)
– Vertel wat jij bijzonder vindt en gebruik #librariesoftheworld en #LocHal in je bericht
Liever je foto mailen? Dat kan hier.
3. Jouw foto verschijnt onderaan deze pagina
Zorg dat je post openbaar is en voorzien van beide hashtags. Je maakt dan automatisch kans op de prijzen.
Je kunt meedoen t/m 27 september 2017 en je mag zoveel foto’s insturen als jij wilt.

Handig reismaatje: in de bibliotheek kun je een canvas tas met toepasselijke quote ophalen, als je je inschrijft voor de actie. Voor kinderen is een strandbal beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Neem de tas of bal mee op je vakantie, zo vergeet je niet om een foto te maken. Misschien vind je het zelfs leuk om de tas of strandbal te fotograferen in de bieb… verras ons met jouw kijk op de bibliotheek.

Winnende foto’s op tentoonstelling #librariesoftheworld

De inzendingen worden beoordeeld door een jury. De jury bestaat uit wethouder Marcelle Hendrickx, lokale fotogrootheid Frans LaHaye en directeur-bestuurder van de Bibliotheek Midden-Brabant Peter Kok. Wie weet zie jij jouw foto wel dit najaar terug op de fototentoonstelling #librariesoftheworld in de Bibliotheek Tilburg Centrum en de Kennismakerij! Uit deze selectie foto’s wint één volwassene en één kind een mooie uitvergroting op canvas én een tas vol leuke en handige ‘travel goodies’ voor de volgende vakantie. Op 28 oktober maken we tijdens de meedenksessie bekend welke volwassen fotograaf heeft gewonnen en op 1 november maken we bekend welk jonge fotograaf heeft gewonnen.

Lees de actievoorwaarden.

Deel dit: