Nieuws - Lotte kiest…Warrior Cats


lotte tilburg kiest warrior cats

2016 is ‘Jaar van het Boek’. Een prima aanleiding om eens te bedenken wat jij het belangrijkste boek ooit vindt, lijkt ons. Je kunt jouw favoriet nog t/m maandag 31 oktober nomineren voor de verkiezing ‘Tilburg kiest…Het Beste Boek’.

Lotte van Gestel (12 jaar) uit Tilburg deed dit al eerder dit jaar. Hieronder vertelt ze welk boek ze nomineerde en waarom.

‘Warrior Cats is gewoon heel leuk’

Lotte van Gestel Tilburg Kiest

Wie: Lotte van Gestel, 12 jaar
Wat: Warrior Cats, schrijverscollectief Erin Hunter

“Ik mocht van mijn moeder een boek uitkiezen bij de boekenwinkel. Toen ik de achterkant van Warrior Cats las, wist ik het meteen: dit wordt het! De boeken van Warrior Cats gaan over katten en ik ben gek op katten. Ze gaan samen op stap en beleven allerlei avonturen. Heel spannend.

Erin Hunter heeft al meer dan 20 boeken over Warrior Cats geschreven. Het zijn dikke boeken, meer dan 300 bladzijden, en ik ga ze allemaal lezen. Het is precies wat ik graag lees: fantasie, maar wel echte verhalen. Verhalen waarin ik helemaal kan opgaan..

Een van mijn vriendinnen leest ook Warrior Cats. Als zij een nieuw boek heeft, mag ik het lezen en andersom ook. Ik hoef dus niet alle boeken nu al te kopen, maar later wil ik ze allemaal hebben. Ze zijn gewoon heel leuk.’

Tekst: Ester van Zundert
Foto: familie Van Gestel

Wil jij Warrior Cats ook lezen? Leen ze dan eens bij de bieb!

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)