Nieuws - Gezocht: figuranten voor Digilab-film

Digilab personages

Het Digilab, de plek waar iedereen vrij mag experimenteren met nieuwe media en nieuwe technieken (in de Bibliotheek Tilburg Centrum) gaat een promotiefilm maken! Hiervoor zijn we op zoek naar een aantal personages, die in deze film willen figureren.

We zijn op zoek naar een aantal specifieke personages: ballerina/ballerino, jongvolwassene 25-35 jaar, kind 8-12 jaar, mimespeler, man/vrouw 40-50 jaar, oma/opa, professor of tiener. Herken jij jezelf hierin en vind je het leuk om (vrijwillig) mee te doen in de Digilab-film? Stuur dan voor 10 juni een mail naar digilab@bibliotheekmb.nl. Vermeld hierin het personage dat je wil spelen en voeg een of meerdere foto’s van jezelf toe. De opnamen staan gepland voor vrijdag 15 juli (ochtend en middag) en zaterdag 16 juli (ochtend).

De personages:

Ballerina/ballerinoDigilab ballerina