Nieuws - Fraudeurs op internet steeds gehaaider


phishing

Internetfraude. Je hoort er steeds vaker over. Phishingmails. Nepmails vanuit banken. Het is regelmatig in het nieuws. Maar hoe weet je nu wanneer je te maken hebt met fraudeurs, die als enig doel hebben: geld of persoonlijke gegevens afhandig maken? De Rabobank vertelt op zaterdag 23 april, tijdens de Ontdekmarkt van ‘Hilvarenbeek, digitaal in verbinding’ in CC Elckerlyc, hoe hiermee om te gaan. Ze geven tips en adviezen en je kunt er met vragen terecht.

Journalist Emmanuel Naaijkens, naast de Bibliotheek één van de mede-organisatoren van ‘Hilvarenbeek, digitaal in verbinding’ schreef ook een blog over dit onderwerp. Lees hier over zijn ervaringen.

Mocht je meer willen weten over de huidige digitale wereld? De nieuwste trends en gadgets, maar ook wat er voor nodig is om goed in deze maatschappij te kunnen blijven functioneren? Kijk dan voor een volledig overzicht van workshops, lezingen en demonstraties op de website www.hilvarenbeekdigitaal.nl. De hele maand april is er van alles te doen in CC Elckerlyc met de bomvolle Ontdekmarkt op 23 april als prachtig slotstuk.

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)