Nieuws - Wie is…reporter Chantal van der Nat

Hoi, ik ben Chantal van der Nat en sinds de zomer van 2015 schrijf ik als reporter voor de Bibliotheek Nieuwe Stijl. Tot nu toe heb 3 artikelen geschreven over uiteenlopende onderwerpen: E-readen, de cursus Raspberry Box en de bijeenkomst On Gender.

Mijn schrijfstijl kenmerkt zich door persoonlijke situaties, gebeurtenissen of gesprekken die ik (vaak) spiegel aan maatschappelijke trends en ontwikkelingen. Daar ligt mijn kracht en dat levert vaak hele herkenbare reacties op. Dat zet ik niet alleen in voor de Bibliotheek Nieuwe Stijl, dat doe ik ook op de website van mijn eigen bedrijf conceptshoots.

De Bibliotheek Nieuwe Stijl en ik passen goed bij elkaar omdat we alletwee vooruit kijken, open staan voor nieuwe ontwikkelingen en creativiteit een grote rol speelt in onze werkzaamheden. Een goed match wat mij betreft! Dus op naar mijn volgende report…

Chantal van der Nat

CS_logo_rechthoek_bijgesneden

Laatste berichten van Corine Kaijim (toon alles)