Nieuws - Column: thuis voelen


Thuis voelen column

Je thuis voelen. Tja, de plek waar je woont, is enorm belangrijk. Niet alleen de stad of het dorp, de huizenprijs of de aanwezigheid van een goede school, maar ook het gevoel dat je hebt als je door je buurt loopt. Het thuisgevoel, om het zo maar even te noemen. Dat is voor mij een combinatie van tevredenheid, rust en geborgenheid. Het thuisgevoel kan je krijgen door een heleboel verschillende dingen. Misschien zit je favoriete boekenwinkel om de hoek, is er een café waar je vaste gast bent of de Bibliotheek waar je al van kinds af aan komt. Of maak je altijd even een praatje met de buren als je ze tegenkomt tijdens het wandelen met de hond.

Schapen

Voor mij zijn het schapen. Als ik in het weekend van mijn studentenkamertje terug naar Hilvarenbeek ga, moet ik een stukje lopen van de bushalte naar het huis van mijn ouders. Die route komt langs een paar boerderijen, maar pas als ik langs die specifieke wei met schapen loop, voel ik me helemaal thuis.

Constante verandering

Dorpen en steden zullen altijd blijven veranderen. Zeker in een tijd van constante technologische ontwikkeling. Maar dat maakt allemaal helemaal niet uit zolang je er maar voor zorgt dat je dat fijne gevoel hebt, iedere keer als je thuiskomt.

Door: Lotte Savelsberg

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)