Nieuws - Column: Ongevraagd Advies….aan iedereen die nooit afscheid heeft kunnen nemen van de 90’s

Heb je het gelezen? Ja? Man, man, man. Wie van ons had gedacht dat we Peter André’s wasbord nog eens in het echt zouden kunnen zien? Of dat we anno 2016 nog een kans zouden krijgen om Gangsta’s paradise live te horen?

Als de jaren negentig ook jouw jeugd domineerden dan herken je dit: het moment op een verjaardag, dat de 90’s mix over de boxen gaat en het feest daarna niet meer te houden is. Vanaf dan voert nostalgie de boventoon en is er geen weg meer terug. En dan is er nu dus de mogelijkheid om echt terug naar die tijd te reizen. In het Tilburgse Leijpark tijdens Back2the90’s.

Oké, het duurt nog even voor het zover is (juli mensen, juli), maar ik ben er klaar voor. Nou ja, bijna. Ik vermoed dat ik wel wat lyrics vergeten ben en daarin zal ik vast niet de enige zijn. Kom jij verder dan ‘As I walk through the valley…’ bijvoorbeeld? Nee toch? Ga dan naar de Bibliotheek om je muzikale herinneringen op te halen met de Mega Top 50 van 95 of 96 bijvoorbeeld. En haast je maar, want straks ben ik je nog voor.

Groetjes van two mysterious girls, (still) living in a nineties paradise…

Karien & Lotte

Tekst: Karien Verhappen (meer informatie over Karien: Taalbewerker).

Laatste berichten van Corine Kaijim (toon alles)