Nieuws - Column: Ongevraagd Advies…aan de barbecue-dief van Tilburg


Barbecue

Beste barbecue-dief,

Om eerlijk te zijn, kan ik je wel begrijpen. Het is ook heerlijk weer geweest de afgelopen week. Het zonnetje schijnt, de temperaturen lopen op en de zomer wordt alvast ingeluid. En een barbecue is natuurlijk een van de meest zomerse dingen die er is. Met wat vrienden of familie zit je gezellig bij elkaar, speklapjes, hamburgers en kipsaté op de grill, wat salade en stokbrood met kruidenboter voor erbij, en voilá, een geslaagde avond. Als je buiten over straat loopt en de vrolijke stemmen en lekkere geuren je tegemoet komen van over de schuttingen, wil je natuurlijk maar wat graag meedoen aan zo’n eetfestijn. Het is dan ook best wel jammer als je zelf geen barbecue hebt en al deze lol moet missen.

Maar toch, een barbecue uit de tuin van iemand anders meenemen gaat dan wel weer erg ver hoor. Er zijn zo veel andere opties! Je kunt tegenwoordig bijvoorbeeld voor weinig geld een barbecue huren. En mijn persoonlijke favoriet: vraag gewoon aan je buren, vrienden of collega’s of je niet gezellig samen met hen mee kunt barbecueën! Zij verzorgen de grill, jij neemt wat biertjes en een zelfgemaakte salade mee en dan vinden ze het vast geen probleem meer om wat biefstukjes met je te delen.

Als je dan een extra goede indruk wil maken, kun je dit boek meenemen. Hier staan wel 101 lekkere recepten in, waar jullie er vast wel een paar van kunnen uitproberen. Zo hebben jullie een heerlijke avond…en dat zonder dat je de barbecue van iemand anders hoeft te stelen!

Groetjes,
twee meiden die als dank voor deze tip best op de volgende barbecue willen komen.

Lotte & Karien

Lotte-Savelsberg-229x300-zw

Karien Verhappen zw

 

 

 

 

Tekst: Lotte Savelsberg

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)