Nieuws - Column: Ongevraagd Advies…aan alle hoge piefen bij Fujifilm


Beste hoge piefen bij Fujifilm,

Gefeliciteerd! Vanaf woensdag draait jullie bedrijf volledig op windenergie, onder andere dankzij de windmolens op jullie terrein in Tilburg. Helemaal super natuurlijk. Zoals we allemaal inmiddels wel weten, is duurzaamheid en milieuvriendelijkheid erg belangrijk als we nog lang met plezier op ons groene wereldje willen blijven wonen. Eigenlijk hebben jullie dat advies van mij dus helemaal niet zo hard nodig. Applausje voor jezelf!

Zo, dat gezegd hebbende: mag ik dan toch misschien nog een tip geven? Meer een verzoekje eigenlijk. Door al die moeite die jullie namelijk in jullie groene bedrijf gestoken hebben, krijg ik  het idee dat jullie misschien thuis ook wel groen leven (of het graag zouden willen). Misschien zouden jullie dan op vergaderingen of conferenties (het lijkt me wel duidelijk dat ik niet echt verstand heb van wat hoge piefen allemaal precies doen) het onderwerp kunnen aansnijden met jullie collega-bazen van andere grote bedrijven? Groen is namelijk hip, dus er zijn vast meer mensen die jullie goede voorbeeld willen volgen. En ik heb een aantal leuke boekjes voor jullie gevonden die jullie hierbij vast kunnen helpen!

Nou kan ik me voorstellen dat jullie ook niet echt zin hebben om koud te douchen (ik zeker niet met dit koude weer), maar als we gewoon afspreken dat we allemaal een paar tips opvolgen dan komen we er uiteindelijk vast wel!

Groene groetjes,

Karien & Lotte

Karien Verhappen zw      Lotte-Savelsberg-229x300-zw

Tekst: Lotte Savelsberg

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)