Nieuws - Column: Ongevraagd Advies…aan alle festivalgangers


festival liefde

Beste festivalgangers,

Iedereen die wel eens een festival bezoekt, weet wat die bijzondere festivalsfeer met je doet. Je staat lekker klam in de volle zon naast elkaar te dringen om dat beste plekje voor het podium, of probeert met honderden mensen tegelijk te schuilen voor de regen in een benauwde festivaltent. Maar in plaats van irritatie brengt dit juist contact en gezelligheid. Het Best Kept Secret festival, dat afgelopen weekend in de Beekse Bergen plaatsvond, heeft daarnaast ook nog een super romantisch festivalterrein in de bossen. Het is dan ook niet vreemd dat bij sommige festivalgangers de vonk overslaat!

Zo ook bij Sandra: op de eerste dag van het festival, 17 juni, ontmoette zij bij het concert van ‘Empress Of‘ een leuke Belgische man. Helaas: door alle gezelligheid is ze vergeten zich voor te stellen en contactgegevens hebben ze ook niet uitgewisseld. Maar daar heeft Sandra wat op gevonden, want waar is Facebook voor als het niet is om verloren liefdes te vinden! Met behulp van een berichtje op Facebook is ze dus op zoek gegaan naar deze Belg, en inmiddels wordt het berichtje al vol op gedeeld. Romantisch toch? Maar, ten tijde van het schrijven van dit stukje, is de man in kwestie helaas nog niet gevonden. Daarom wil ik jullie, festivalgangers, oproepen om Sandra hierbij te helpen! Deel het berichtje met je vrienden, en als je de Belg in kwestie bent of kent, stuur Sandra dan een berichtje. Hopelijk kunnen we dan met z’n allen deze festivalliefde tot een goed einde brengen.

En aan de twee tortelduifjes zelf: mocht deze zoekactie nu op een date uitlopen, dan hebben wij nog een leuke boekentip om de date soepel te laten verlopen. En voor Sandra: lees ook dit boek eens, om taal-misverstanden te voorkomen. Eerste afspraakjes zijn namelijk al ongemakkelijk genoeg. En heel misschien zijn jullie dan volgend jaar wel met z’n tweeën op Best Kept Secret te vinden!

Groetjes van twee hopeloze romantici

Lotte & Karien

Lotte-Savelsberg-229x300-zw

Karien Verhappen zw

 

 

 

 

Tekst: Lotte Savelsberg

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)