Nieuws - Column: Ongevraagd advies…aan alle Efteling-bezoekers


Beste Efteling-bezoekers,

Niemand die de Efteling bezoekt, ontkomt er aan: het Sprookjesbos. De rode paddestoelen, Langnek, Roodkapje: allemaal zijn ze iconisch voor het beeld van de Efteling. Na een half uurtje slenteren langs scènes uit allerlei verschillende sprookjes, wil ik dan altijd door naar de achtbanen (de nieuwe Baron 1898 is érg spannend). Ik heb dan ook stiekem altijd een beetje medelijden met de ouders en grootouders die de rest van de middag nog achter hun kroost aan door het Sprookjesbos mogen banjeren. Maar ook al heb ik het Sprookjesbos al duizend keer gezien (oké, ik overdrijf een beetje), het blijft een onofficieel verplicht onderdeel van een dagje Efteling.

De echte Efteling-fans zullen het dan ook leuk vinden om te horen (ze zullen zelfs al wel op de hoogte zijn) dat er binnenkort een nieuw sprookje in het Sprookjesbos te bewonderen is. Pinokkio wordt de nieuwste aanwinst van de sprookjesfamilie. Het verhaal begint in Gepetto’s werkplaats en eindigt met een reusachtige monstervis. Superspannend dus! Geen beter excuus om nog maar een keertje naar de Efteling te gaan, al zeg ik het zelf.

Voor alle ouders, grootouders, tantes en ooms is het dan zeker leuk om daarna samen met de kinderen het verhaal van Pinokkio te lezen. Als je je van tevoren snel al een beetje inleest, kun je ze natuurlijk ook ter plekke het verhaal vertellen: zo zullen de kinderen al helemaal onder de indruk zijn. Dan kan jullie dag helemaal niet meer stuk!

Groetjes van Lotte en Karien

Karien Verhappen zw Lotte-Savelsberg-229x300-zw

Tekst: Lotte Savelsberg

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)