Nieuws - Column: Ongevraagd Advies…aan alle chefkoks


Hap Stap logo

Beste chefkoks,

Jullie zijn vast druk met het voorbereiden van de 21e editie van hét culinaire event van Tilburg: Hap Stap (13,14, 15 én 16 mei). Er komt wat bij kijken hè, het organiseren van zo’n evenement! Maar goed, jullie zijn het gelukkig wel gewend. Eigenlijk is elke avond in de horeca tenslotte een event op zich.

Des te meer bewondering heb ik ervoor,dat jullie ook nog de tijd hebben om een aantal recepten met ons te delen! Zo kunnen we niet alleen een kijkje in jullie keuken nemen, maar ook ons eigen aanrecht eens goed op zijn kop zetten. Dat is tenminste wel het gevolg wanneer ik thuis iets anders kook dan het gebruikelijke pastaatje carbonara.

Ik kan niet ontkennen dat ik naast enthousiast ook een beetje sceptisch ben: ik vraag me af of jullie recepten dummy proof zijn. Staan ze vol nieuwe, exotische ingrediënten, die ik zelfs bij de toko niet kan vinden? Of moet ik een nieuwe keukenuitrusting aanschaffen, voordat ik met de recepten aan de slag kan gaan? Begrijp me niet verkeerd, het is niet dat ik niet opensta voor een nieuwe, culinaire draai aan mijn leven. Maar laten we kleine stapjes nemen, dan is de kans op een geslaagd gerecht het grootst.

Om een antwoord te krijgen op mijn vraag, houd ik deze website in de gaten. Hierop worden volgende week de recepten bekend gemaakt. In de tussentijd bezoek ik ook de speciaal voor Hap Stap aangeklede tafel in de Bibliotheek. Alvast een beetje oefenen met een nieuw kookboek dat daar ligt, kan vast geen kwaad!

Groeten van twee huis-, tuin-,  en keukenkoks

Karien & Lotte

Karien Verhappen zw  Lotte-Savelsberg-229x300-zw

Tekst: Karien Verhappen (meer informatie over Karien: Taalbewerker).

The following two tabs change content below.
Avatar

Marketing Communicatie

Avatar

Laatste berichten van Marketing Communicatie (toon alles)