Nieuws - Blogger Hera van Willick en Bibliotheek Nieuwe Stijl

Hera van Willick

Mijn naam is Hera van Willick. In 1985 werd ik geboren in Tilburg. Omdat mijn ouders geen auto hadden en wilden, moest alles op de fiets. Tot mijn grote ergernis!

Nu, dertig jaar later, doe ik niets liever dan op mijn fiets over de wereld trekken. Na enkele tochten door Europa en een half jaar in Zuidoost-Azië, fietste ik in 2014-2015 van Tilburg naar Bangkok en van Istanbul terug naar Tilburg. Hierover deed ik verslag en ben ik na thuiskomst presentaties gaan geven.

Recentelijk ben ik weer op de fiets gestapt. Na een eerste maand op IJsland zal ik naar Alaska vliegen en door de verschillende delen van Amerika fietsen. Noord, Midden en Zuid.

Omdat ik graag mijn ervaringen en reisverhalen met anderen deel, schrijf ik een blog. Deze zal ik als reporter van de Bibliotheek Nieuwe Stijl ook hier op deze website delen. Mijn doel is om anderen kennis te geven, te inspireren en te motiveren om hun hart te volgen en van hun dromen hun leven te maken.

Meer informative over mij en mijn reizen is te vinden op www.heravanwillick.nl en www.facebook.com/heravanwillick

Laatste berichten van Corine Kaijim (toon alles)