Aan tafel met Claudy

Elke maand ontvangt Claudy Voskens interessante gasten aan de gesprekstafel in de Bibliotheek Oisterwijk, tijdens een live opname van LOVO TV, waarbij het publiek de opname gratis kan bijwonen en zo de gesprekken live kan volgen.

Maatschappelijke thema’s

Maatschappelijke thema’s die leven in Oisterwijk en omgeving worden besproken, zoals over de deel-economie, taal enzo, (zomer)vakantie, de politiek maar ook over vooroordelen. Dit laatste thema naar aanleiding van de Human Libray die in november 2016 plaatsvond in o.a. de Bibliotheek Oisterwijk. De thema’s die tijdens de uitzending centraal staan worden in onderling overleg bepaald en ook de Bibliotheek denkt mee over welke gasten worden uitgenodigd om mee te praten.

LOVO TV en de Bibliotheek bundelen krachten

Door deze samenwerking bundelen LOVO TV en de Bibliotheek hun netwerk én hun kwaliteiten, wat verbindend en inspirerend werkt. Alle uitzendingen zijn ook achteraf terug te kijken via het YouTube-kanaal van LOVO, waarbij de uitzendingen van ‘Aan tafel met Claudy’ goed worden bekeken.


Uitzending over de Human Library


Uitzending over vooroordelen

“Fijne en verrassende plek om te netwerken. De onderwerpen brengen mensen bij elkaar die normaal niet direct met elkaar in gesprek zouden gaan.” (Aldus het publiek tijdens één van de uitzendingen)