selecteer één van de onderdelen
selecteer één of meer onderdelen
  • Theater De NWE Vorst
  • Deprez Gebouw
  • Café de Tijd
  • Digilab (de Bibliotheek Tilburg Centrum)
  • Kaldi Tilburg
  • Gebouw 84
  • Paradox
  • de Bibliotheek Tilburg Centrum en Waalwijk
  • de Bibliotheek Berkel-Enschot (13-15 uur), Wagnerplein (13-15 uur), Heyhoef (14-16 uur) en Goirle (14-16 uur)
  • de Bibliotheken Tilburg Centrum, Waalwijk en Goirle

Activiteiten | BIBLIOTHEEK NIEUWE STIJL

Evenementen worden geladen

Kenniskans: Schrijfcollege door Lucas de Waard

De Bibliotheek Midden-Brabant maakt de wereld van mensen groter. Daarom presenteren we in de Kennismakerij de reeks ‘Kenniskans’: een serie gratis cursussen die normaal gesproken binnen de muren van een organisatie blijven. Met ‘Kenniskans’ daagt de Bibliotheek Midden-Brabant bedrijven en organisaties uit om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg. Samen met Fontys Hogeschool voor de Journalistiek worden er drie colleges aangeboden over schrijven. Deze schrijflessen zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Op donderdag 26 april vindt het derde, en tevens het laatste schrijfcollege plaats gegeven door Lucas de Waard.
Lucas is schrijver van romans, toneelteksten en column. Zijn romans ‘De kamers’ en ‘Kraaien tellen’ werden bijzonder goed ontvangen vanwege de meeslepende stijl, de vaart waarmee de gebeurtenissen worden verteld en de onverwachte ontknoping.

Tijdens het schrijfcollege vertelt Lucas de Waard over het schrijfproces, over hoe hij op ideeën komt, en geeft hij schrijftips. Het is ook mogelijk vragen te stellen aan de auteur.

Lucas de Waard

– LET OP: Dit schrijfcollege is volgeboekt. Inschrijven voor dit schrijfcollege is niet meer mogelijk. –

Hier wil ik bij zijn!
Wil jij ook dit schrijfcollege volgen? Meld je voor vrijdag 20 april aan door te mailen LilySpaan@bibliotheekmb.nl ovv “Kenniskans Schrijfles De Waard”.