selecteer één van de onderdelen
selecteer één of meer onderdelen
  • de Bibliotheek LocHal
  • Bibliotheek Tilburg Centrum
  • Clarissenkapel
  • Theater De NWE Vorst
  • Deprez Gebouw
  • Café de Tijd
  • Digilab (de Bibliotheek Tilburg Centrum)
  • Kaldi Tilburg
  • Gebouw 84
  • Paradox
  • de Bibliotheek Tilburg Centrum en Waalwijk
  • de Bibliotheek Berkel-Enschot (13-15 uur), Wagnerplein (13-15 uur), Heyhoef (14-16 uur) en Goirle (14-16 uur)
  • de Bibliotheken Tilburg Centrum, Waalwijk en Goirle

Activiteiten | BIBLIOTHEEK NIEUWE STIJL

Evenementen worden geladen

Kenniskans: Schrijfcollege door Leon Verdonschot

De Bibliotheek Midden-Brabant maakt de wereld van mensen groter. Daarom presenteren we in de Kennismakerij de reeks ‘Kenniskans’: een serie gratis cursussen die normaal gesproken binnen de muren van een organisatie blijven. Met ‘Kenniskans’ daagt de Bibliotheek Midden-Brabant bedrijven en organisaties uit om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg. Samen met Fontys Hogeschool voor de Journalistiek worden er drie colleges aangeboden over schrijven. Deze schrijflessen zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Op dinsdag 27 februari vindt het tweede schrijfcollege plaats gegeven door Leon Verdonschot.
Leon Verdonschot is schrijver, presentator en debatleider.

‘Rico’ het boek dat Leon Verdonschot schreef over wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven was begin januari het best verkopende boek van Nederland. Ook was Leon Verdonschot redacteur van ‘Bruce en ik’ over Bruce Springsteen en schreef hij de biografie van de Belgische muzikant Luc de Vos. Tijdens het schrijfcollege vertelt Leon Verdonschot over hoe hij op ideeën komt, over het schrijfproces en geeft hij schrijftips. Het is ook mogelijk vragen te stellen aan de auteur.

Leon Verdonschot

Hier wil ik bij zijn!
Wil jij ook dit schrijfcollege volgen? Meld je voor vrijdag 23 februari aan door te mailen LilySpaan@bibliotheekmb.nl ovv “Kenniskans Schrijfles Verdonschot”.

– LET OP: Dit schrijfcollege is volgeboekt. Inschrijven voor dit schrijfcollege is niet meer mogelijk. –

Kan je niet op deze datum? Niet getreurd, want er vindt nog één schrijfcollege plaats op donderdag 26 april.